Milé ženy, přejmenovaly jsme e-shop z Blueberry Hill na Borůvkový kopeček. Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. ❤️ Kristi a Liduš

Hodnocení obchodu

5,0 3245 hodnocení
Přidat hodnocení
5
3229x
4
9x
3
1x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
DS Avatar autora Daniela Nikita Schachlová | 26.2.2024
⭐⭐⭐⭐⭐
I Avatar autora Ivana | 26.2.2024
Borůvkový kopeček jsem objevila úplnou náhodou a jsem za to neskutečně vděčná. Na základě doporučení na blogu jsem si vybrala několik přípravků a ani jeden nezklamal! Objevila jsem tady poklady, o kterých jsem za celých 6 let, co kupuji pouze přírodní kosmetiku, neměla ani potuchy!
MH Avatar autora Monika Horáková | 17.2.2024
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem moc spokojená.
MK Avatar autora Monika Klíčová | 14.2.2024
Obrovská výhoda u tohoto obchodu je, že se dají koupit vzorečky a vše se dá tím pádem vyzkoušet. Vše mají holky krásně popsané, balíček vždy přijde s osobním poděkováním a produkty jsou TOP, za mě jeden z nejlepších e-shopů co znám.
AP Avatar autora Alena Pryszczová | 9.2.2024
Nakupuji už pouze tady, nejlepší e-shop na přírodní kosmetiku. Holky dokážou poradit, jsou milé a vstřícné.
MO Avatar autora Monika Stránská Zdravotni Obuv | 8.2.2024
Borůvkový kopeček je má srdcovka 🖤
IM Avatar autora Ivana Studeník Milionová | 7.2.2024
Jsem nadšená! Určitě se budu vracet🙂
AZ Avatar autora Adéla Závodná | 6.2.2024
Velká nabídka kosmetiky ,skvělá komunikace a rychlost s jakou byla objednávka doručena.Moc děkuji za tak vstřícné chování
AS Avatar autora Andrea Syrová | 5.2.2024
Široká nabídka produktů. Rychlost doručení se vzkazem, který vždy potěší.
GZ Avatar autora Gabriela Zimová | 2.2.2024
Oceňuji minimalistický design stránek, nabídku produktů, jejich opravdu důsledný popis . A v neposlední řadě obdivuji, když jsou majitelky obchodu krásně a velmi vkusně upravené, protože je to v perfektním souladu s produkty, které nabízejí. Tady je nakupování opravdu zážitek :)
I Avatar autora Ivana+Pedálová | 31.1.2024
Perfektní eshop s velkým výběrem kosmetiky, holky výborně poradí s výběrem vhodného produktu. Miluju svoje rána, kdy si neumím představit den bez Svěží krásy, Růžového z nebe a Bezstarostné krásy, vše od Anely 🥰
KF Avatar autora Klara Fricova | 31.1.2024
Skvěle služby, skvělá péče, rychlé dodaní, vždy vstřícnost a snaha poradit. Za mě top shop🤩
AB Avatar autora Anežka Brusová | 31.1.2024
Každý nákup = naprostá spokojenost
V Avatar autora Veronika R. | 30.1.2024
Jsem fakt ráda, že jsem holky objevila. Šetří mi hromadu času, který bych strávila hledáním dobré kosmetiky. Vím, že u nich se nemusím bát si cokoli koupit, protože vše prověřují. Mají i super sociální sítě, kde sdílí zkušenosti a rady, což dost pomáhá při výběru. A kdyby si člověk ani potom nevěděl rady, co objednat, neváhejte napsat email, skvěle poradí. Navíc vím, že když mi něco od nich dojde a objednám, že jsou megarychlé a skoro obratem na mě čeká balíček v Zásilkovně. Za mě jen pozitiva. Moc děkuju 🤍
Avatar autora Tereza Štěrbová | 30.1.2024
Vše v pořádku. Doporučuji.
R Avatar autora RP | 29.1.2024
Rychlé , milé :-), Produkty TOP
BV Avatar autora Barbora Vacková | 27.1.2024
Milé a vstřícné chování, produkty TOP i pro moji citlivou pokožku se sklony k dermatitidě. Děkuji za váš úžasný přístup ❤️.
BZ Avatar autora Barbora Zulkovská | 24.1.2024
nejvíc nejlepší obchůdek na přírodní kosmetiku, už nevím co bych si bez holek počala
TM Avatar autora Tereza Moravcová | 23.1.2024
Vždy jsem 100% spokojena:-)
LH Avatar autora Ladislava Hašková | 23.1.2024
Úžasný obchod s dobře vybranymi produkty . Rychlé dodání a případná odpověď na dotaz ohledně výrobku.

Stránka 1 z 163 , položek celkem: 3254