Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️

Hodnocení obchodu

5,0 3346 hodnocení
Přidat hodnocení
5
3329x
4
9x
3
1x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jana Pudilová | 16.6.2024
Skvělý obchod. Určitě zde nakoupím vícekrát!😊
AJ Avatar autora Andrea Jablonovská | 14.6.2024
je to úžasné. Krásné výrobky, opravdu přírodní . Rychlé dodání a milý vzkaz od dvou úžasných děvčat, co dělají, to co mají rádi. Budu nakupovat opakovaně.
LS Avatar autora Lucie Skálová | 14.6.2024
Naprosto skvělý obchůdek s nádherným zbožím a perfektními službami! Nemám, co bych vytknula:))
VB Avatar autora Věra Beranová | 14.6.2024
Krásná nevtíravá vůně.
MD Avatar autora Markéta Dvořáková | 12.6.2024
Super obchod, určitě doporučuji.
R Avatar autora Radka | 11.6.2024
Doporučuji kudy chodím. Perfektní obchůdek!
V Avatar autora Veronika | 10.6.2024
Skvělý obchod! 😍 Nemusím se snažit studovat složení sama, produkty jsou velmi dobře popsané, včetně doporučeného použití. Dodání je bleskové, spolehlivé. Když mi byl doručen vadný kus, obratem jsem dostala nový. Vřele doporučuji! 🙂
LK Avatar autora Lenka Kogutová | 10.6.2024
Veľmi sympatický a milý obchodík, vždy rýchle dodanie na 2. deň po zadaní objednávky. Oceňujem možnosť online konzultácie s individuálnym prístupom. Doporučené produkty sú naozaj super, som nadšená! :-)
AV Avatar autora Alena Vaingát | 10.6.2024
Určitě doporučuji, rychlost , ochota a krásné balení . Úžasná je i možnost on-line poradny .
MZ Avatar autora Miroslava Závadská | 7.6.2024
rýchle dodanie, bezchybná komunikácia, krásne zabalené s pozdravom pre klienta
MF Avatar autora Monika Fischer | 7.6.2024
Dodáni bez chyby. Krém bez účinku,plus nejvíce mne odrazoval odér krému.
MV Avatar autora Marie Vachnikova | 6.6.2024
Jsem velice spokojená
P Avatar autora Petra | 31.5.2024
Obchůdek se skvělou kosmetikou🙂 zboží krásně zabalené, s osobním věnováním. Rychlost doručení blesková 👍
V Avatar autora VE | 31.5.2024
Spokojenost, rychlé dodání
EH Avatar autora Eva Hubikova | 30.5.2024
Naprosto spokojená ,dodání na druhý den.Obchod všem doporučuji zboží krásně zabalené i se jménem. Luxus 👍😊
RK Avatar autora Radka Koton | 30.5.2024
Borůvkový kopeček miluji !!! Profi přístup, profi informace, doporučuji vyzkoušet, jen pozor - silně návykové :-*
KK Avatar autora Kristýna Klapalová | 29.5.2024
Borůvkovému kopečku není co vytknout
AR Avatar autora Anežka Ruszová | 29.5.2024
Skvělý obchod s velmi profesionálním přístupem. Nákup odeslán rychle, nádherně zabalený. Velmi děkuji. :)
MT Avatar autora Marianna Turociová | 28.5.2024
Je skvělý
Avatar autora Zuzana Šustrová | 27.5.2024
Perfektní obchod, z kterého vám dorazí vyvoněný balíček s top produkty a jako bonus dostanete vzorečky. 🥰

Stránka 1 z 168 , položek celkem: 3355